מסעדת אתניקה



"אתניקה" ,מסעדה אוריינטלית חדשה וכשרה בהרצליה פיתוח. נולדה בעקבות הרצון לחבר בין אוכל טוב, בשר משובח וכמה מטבחים אוריינטליים שיחזירו לבית אמא וגם לאלו שהמטבחים הללו לא היו נפוצים אצלם להתגעגע לתחושה של פעם. "אתניקה" מציעה מנות בניחוח אתני המשלבות מגוון רחב של טעמים וריחות.
הוזמנתי למסעדת אתניקה והתנסיתי בארוחת הטעימות.











סלט עגבניות על מצע עלי בייבי ובתוספת "גבנת לבנה" העשויה מסויה.
מנה טעימה ומרעננת שהצליחה לחדש לי.



חציל בלאדי שרוף על טחינה גולמית- נהדר עם לחם הבית



לחם הבית- טרי, אפוי במקום. מצויין.



סביצ'ה דג- מנה מעולה.
שילוב טעמים מנצח!



קיפוד מוסר- מוסר ים עטוף בשערות פילו ברוטב קארי פיקנטי.
מנת פתיחה טעימה ונעימה.



סושי מרוקאי-
רול בצק עלים ודג נורי העוטף דג סלמון בעשי תיבול.
מנה כלבבי.



לרענון - סורבה פירות יער מתוק וקריר



דבלים מתקתקים על טחינה גולמית ובתוכם הפתעה- כבד אווז.
מנה מפתיעה, טעימה ומצויינת.



סיגרים מרוקאים על טחינה גולמית וסילאן.
קריספיות מתפצחת וטעמים טובים.



קרפציו מופלטה- רול מבצק מופלטה, קרפציו סינטה -
שילוב מעניין ונועז.
אהבתי!



מופלטה אסאדו- על מצע סלט עגבניות.
עוד מנה שאהבתי מאוד!



שכבות פילה אווז-
מנה שיכלה להיות טובה הרבה יותר והרגשתיבה פספוס-
הבשר היה יבש מדי וכבד האווז היה מר.
אשמח להגיע למסעדה בעתיד ולטעום אותה שוב כשתהיה עשויה באופן טוב יותר, שימצה את הפוטנציאל שבה.



בגזרת המתוקים:

פרפה חלבה עם שערות קדאיף.
מתוק במידה וקליל



גלידת קוקוס בליווי סיגרים במילוי קרם שקדים-
עיף של מנה, שילוב מעולה בין הקוקוס לשקדים.
לא ניתן להרגיש שמדובר במנת פרווה.