במהלך השנים האחרונות בילינו זוגתי ואני במספר סדנאות קולינריות ולרוב נהננו, כך שכשהוזמנו להשתתף בסדנת בישול במרכז לקולינריה חווייתית שנפתח לפני 4 חודשים בת"א, לא היססנו ואישרנו הגעה לסדנת הבישול האיטלקי.
את פנינו קיבלו יואב, אחד מבעלי המקום ומנהל השיווק של המרכז, ושלומי פלח- שף מוכשר שהעביר את הסדנא בנעימים.
כיתת הלימוד רחבת ידיים, מאווררת ומוארת באמצעות חלונות גדולים, ומאובזרת ע"י כל המכשירים מהם יש בשפע והם מחולקים בכיתה בשני צדדים- בשרי וחלבי.
הסדנא ארכה כשלוש וחצי שעות ובמהלכה, ולהבדיל מהסדנאות בהן היינו עד היום, עבדנו ללא הפסקה! הידיים לשו, ערבבו, חתכו, ערבלו ותבלו והפה לא הפסיק לטעום.
כמישהו שהיה במספר סדנאות קולינריות בעבר אני בהחלט יכול להגיד שבסדנא הזו עבדנו יותר מהרגיל- וזה היה מהנה ומעשיר יותר משאר הסדנאות שהייתי בהן עד כה.
לאורך כל הסדנא התנסנו במגוון מאכלים וטעמנו (טעמנו? אכלנו מנות שלמות!) מכולם.
המנות שהכנו (ואכלנו בהנאה גדולה):
מרק עגבניות
פוקצ`ות
אנטיפסטי
פסטה רוזה
רביולי בטטה
ולקינוח- טרמיסו.
היה גם ריזוטו פטריות טעים אבל איכשהו הוא התפספס בצילומים.
אחרי שבילינו ואכלנו קיבלנו הביתה קופסאות טייק אוויי של רוב מנות הסדנא- להמשיך ולהנות מהתוצרים בבית בעזרת בני המשפחה.
מגניב.
המרכז מציע סדנאות מגוונות: סושי, הודי, מקסיקני, קינוחים, בשרים, בישול בריא ועוד.
מתאים מאוד למסיבות יום הולדת, ערביי חוויה, ימי גיבוש, מסיבות רווקים ורווקות ועוד.
במחיר של ארוחה במסעדה תקבלו חוויה מעשירה וארוחה מרהיבה.
מומלץ!
למרכז לקולינרייה חווייתית חנייה פרטית גדולה לאורחי הסדנאות.
למקום אין עדיין תעודת כשרות (הנושא בתהליך) אך ישנה הפרדה ושמירה בנושאי חלב/בשר ואין מתקיימות סדנאות בימי שבת.